1. Home
  2. Facturering
  3. Zelf een conceptfactuur maken

Zelf een conceptfactuur maken

Conceptfactuur aanmaken

Ga naar de pagina: “Facturen”.

Klik rechts bovenaan op de knop “Nieuw” en vul de volgende gegevens in:

• Debiteur: Het debiteurnummer of zoek de debiteur op via het vergrootglas.
  • Referentie: Hier voer je de factuurreferentie in.
  • Valuta: Kies via het vergrootglas de juiste valuta.
  • Vestiging: Indien er met meerdere vestigingen gewerkt wordt die verschillende factuurnummerreeksen hebben, kan je hier de gewenste vestiging selecteren.

Klik vervolgens op opslaan. De nieuwe conceptfactuur verschijnt bovenaan in de tabel.

Conceptfactuurregel(s) toevoegen

Nadat de conceptfactuur zelf is aangemaakt moet je conceptfactuurregels toevoegen om een bedrag op de factuur te krijgen.

Ga hiervoor naar het artikel: Conceptfactuurregels aanmaken of bewerken.

Klaar

Je hebt een conceptfactuur aangemaakt. Mocht je nog verdere vragen hebben, dan kun je contact met ons opnemen.