Het registratieproces doorlopen

Video: Registratieproces

Stappenplan

Log je voor de eerste keer in op het bezorgersportaal, dan moet je het registratieproces doorlopen. Hieronder vind je een korte uitleg hoe je dat kunt doen.

Algemene voorwaarden

Als je verspreider algemene voorwaarden heeft worden deze na het inloggen aan je getoond. Lees ze goed door en accepteer de algemene voorwaarden vervolgens om door te gaan.

Registratieproces

Stap 1 van 4: Aanvullen van persoonsgegevens

Je verspreider heeft bij je aanstelling als bezorger een aantal gegevens van je genoteerd. Deze gegevens krijg je te zien in de eerste stap van het registratieproces. Controleer deze gegevens en vul deze eventueel aan.

Als je alle gegevens hebt gecontroleerd klik je vervolgens op de knop: “Volgende”.

Stap 2 van 4: Aanvullen van documenten

In de tweede stap kan je je documenten uploaden die je verspreider nodig heeft voor de administratie. Het ligt eraan wat je verspreider aan informatie vraagt, maar hier kan je de gevraagde informatie invullen en een bijbehorend document uploaden, zoals bijvoorbeeld je bankrekeningnummer.
Als deze informatie al beschikbaar is bij je verspreider kan je deze gegevens weer controleren.

Om een document te kunnen uploaden klik je op de knop: “Selecteer een bestand”.

Je krijgt een pop-up te zien, zoek je te uploaden document op en voeg deze toe.

Klik vervolgens weer op de knop: “Volgende”.

Stap 3 van 4: Tekenen van de overeenkomst van opdracht

Als al je gegevens compleet zijn dan krijg je stap drie te zien. Hier kan je je overeenkomst van opdracht ondertekenen. Op de overeenkomst van opdracht vind je al je ingevulde gegevens terug en krijg je te zien welke vergoeding je gaat ontvangen voor je bezorgwerkzaamheden. Lees deze overeenkomst goed door!

Als je akkoord gaat met je overeenkomst van opdracht, dan kan je deze digitaal ondertekenen.

Vul de plaats in en zet je handtekening in het vak onder het woord Handtekening.

Handtekening ouder/voogd

Als je jonger dan 16 jaar bent dan zie je ook een handtekening voor je ouder/voogd, deze moet ook tekenen om de overeenkomst van opdracht rechtsgeldig te maken.

Voor je eigen administratie kan je de overeenkomst van opdracht downloaden via de knop: “Download Overeenkomst”.

Klik weer op de knop: “Volgende” om weer verder te gaan.

Gegevens veranderen

Zie je toch nog ergens een fout in je gegevens staan, dan kan je met de knop: “Terug” terug naar de vorige stappen. Je kan dan de fout in je gegevens veranderen naar de juiste gegevens. Daarna kan je weer met de knop: “Volgende” klikken om weer verder te gaan.

Stap 4 van 4: Wachtwoord wijzigen

Als laatste stap kan je je wachtwoord wijzigen. Vul eerst je gekregen wachtwoord in bij huidig wachtwoord. Daarna kan je je eigen wachtwoord kiezen.

Klik vervolgens op de knop: “Afronden”.

Wachtwoord vereisten

Hieronder vind je de vereisten voor het wachtwoord

• Minimaal 8 karakters
  • Minimaal één hoofdletter
  • Minimaal één cijfer
  • Minimaal één vreemd teken (Bijv. $, %, #, @, &, *)

Verzoek ingediend

Als je het registratieproces doorgelopen hebt worden al je gegevens ingediend als een verzoek bij je verspreider. Je verspreider controleert je gegevens en keurt deze gegevens goed of af. Je kan de status van je verzoek(en) terugzien op de pagina: “Verzoeken” in je bezorgersportaal.

Gelukt! Je hebt het registratieproces afgerond

Nu krijg je toegang tot het bezorgersportaal en kan je alle informatie inzien.

Bijgewerkt op 12/07/2023