Bezorgersportaal: Dashboard

Als je ingelogd bent in het bezorgersportaal kom je terecht op het dashboard. Dit dashboard bevat belangrijke informatie voor je. Zo kan je hier in één oogopslag zien wat je eventueel nog moet doen of welke mededelingen je verspreider voor je heeft.

Het bezorgersportaal heeft een menu aan de linkerkant van het scherm en op het dashboard zie je verschillende tegels waar je ook op kunt klikken om naar de desbetreffende pagina kunt gaan.

Voorbeeld van het menu

Urgent

Onder het kopje Urgent zie je belangrijke informatie zoals bijv. dat er een aantal verzoeken zijn afgekeurd door je verspreider of dat je nog de bezorgovereenkomst moet ondertekenen.

Als je op de tekst klik kom je op de bijbehorende pagina om deze melding op te lossen.

Via het kopje links kan je de meest recente bezorginstructies downloaden.