1. Home
  2. Bezorgersadministratie
  3. Bezorgers
  4. Bezorgersportaal
  5. Je vakantie doorgeven via het bezorgersportaal

Je vakantie doorgeven via het bezorgersportaal

Ga je op vakantie dan wil je dit graag doorgeven aan je verspreider. Je kunt dit via het bezorgersportaal doorgeven. Ga hiervoor naar de pagina: “Vakantieopgave”.

Vul de start- en einddatum van je vakantie in. Als je de datums opgegeven hebt wordt er gevraagd of je een vervanger hebt die voor jou je werk overneemt als je op vakantie gaat. Als dit ja is vul je de gegevens van je vervanger in.

Als je alles ingevuld hebt kan je op de knop: “Verder” klikken.

Je krijgt vervolgens een overzicht te zien van alle ingevulde gegevens. Controleer deze gegevens, als ze juist zijn kan je je vakantie indienen via de knop: “Bevestigen”.

Aanvullende vragen

Het kan zijn dat je verspreider in een bepaalde vakantieperiode wat aanvullende vragen heeft. Zo kan je verspreider vragen met bijvoorbeeld de zomervakantie of je wel of niet op vakantie gaat en of je eventueel een extra wijk wilt bezorgen in de vakantie.

Als je verspreider deze informatie wil hebben, dan krijg je deze aanvullende vragen ook te zien in de vakantieopgave.

Vakantie ingediend

Als je de vakantie hebt doorgeven, dan wordt deze als verzoek ingediend bij je verspreider. Je verspreider kan je vakantie goed of afkeuren. Je kan de status van je vakantieopgave zien op de pagina: “Vakanties”.

Gelukt! Je hebt je vakantie doorgegeven aan je verspreider.

Wij wensen je een fijne vakantie!

Bijgewerkt op 02/03/2020
Was dit artikel nuttig?

Gerelateerde artikelen

Support nodig?
Lukt het niet je antwoord hier te vinden? Geen nood, we zijn er om je te helpen!
Support