Een vervanger doorgeven

Video: Vervanger doorgeven

Stappenplan

Ga naar de pagina Vakanties

Klik in je menu op de pagina “Vakanties”.
Kies de vakantie waar je een vervanger voor hebt.

Wanneer kan je nog een vakantie doorgeven

Alleen als het wijzigicoontje oranje is kan je zelf nog een vervanger doorgeven. Is het icoontje wit dan moet je contact opnemen met je verspreider.

Vervanger doorgeven

De vakantie wordt geopend en je kan nu via de knop Vervanger een nieuwe vervanger doorgeven.

Maak een keuze of je vervanger ook een bezorger of geen bezorger is.

Vul de gevraagde informatie in.

Klik vervolgens op verder.

Je wijzigingen doorgeven

Controleer of alle gegevens kloppen, als het allemaal klopt kan je op de knop klikken Bevestigen.

Gelukt! Je hebt het een vervanger doorgegeven

Je verspreider heeft je verzoek ontvangen en keurt deze gegevens goed of af.

Bijgewerkt op 12/07/2023