1. Home
  2. Facturering
  3. Conceptfactuurregels aanmaken of bewerken

Conceptfactuurregels aanmaken of bewerken

Conceptfactuurregel aanmaken

Selecteer de gewenste conceptfactuur en ga naar het tabblad factuurregels. Vervolgens kan je hier één van de gevraagde velden invoeren om als regel toe te voegen aan een conceptfactuur.

Als je een ordernummer, offerteperiode of abonnement kiest dan worden de overige gegevens, zoals prijs, aantal enz. ingevuld.

Extra kosten factureren

Wil je extra kosten voor een specifieke verspreidorder doorbelasten, vul dan het offerte en/of ordernummer in en pas de omschrijving, het aantal, en de hoeveelheid aan. Het bedrag wordt automatisch uitgerekend.

Zijn het algemene kosten die je extra wilt factureren, dan volstaat het om alleen de omschrijving, het aantal en de hoeveelheid in te vullen. Het bedrag wordt automatisch uitgerekend.

Klik vervolgens op toevoegen en de conceptfactuurregel wordt toegevoegd.

Conceptfactuurregel bewerken

Wil je een conceptfactuurregel bewerken, selecteer dan de factuurregel en klik op aanpassen. Pas de informatie aan en klik vervolgens op opslaan.

Klaar

Je hebt conceptfactuurregel aangemaakt of bewerkt. Mocht je nog verdere vragen hebben, dan kun je contact met ons opnemen.

Bijgewerkt op 29/10/2020