1. Home
  2. Facturering
  3. Digitale facturering activeren
  4. QR-code tonen op de factuur
  1. Home
  2. Facturering
  3. QR-code tonen op de factuur

QR-code tonen op de factuur

Je kunt alleen een QR-code toevoegen als je ook gebruik maakt van de Paykoppeling. Heb je deze module nog niet in gebruik of wil je hier meer informatie over, dan kun je contact met ons opnemen.

QR-code activeren

Ga hiervoor naar de pagina: Administraties

Selecteer je eigen administratie en ga naar het tabblad “Financieel”.
Klik vervolgens op het tabblad “Facturen”.

Daarna klik je onderaan op bewerken en klik op de selectiebox achter: “Toon QR-code”.
Kies daarna op bijwerken en de gegevens worden opgeslagen.

Gelukt!

De QR-code wordt vanaf nu getoond op je factuur. Mocht je nog verdere vragen hebben, dan kun je contact met ons opnemen.

Bijgewerkt op 02/12/2021