1. Home
  2. Facturering
  3. Digitale betaallink toevoegen aan factuursjabloon

Digitale betaallink toevoegen aan factuursjabloon

Je kunt alleen een digitale betaallink toevoegen als je ook gebruik maakt van de Paykoppeling. Heb je deze module nog niet in gebruik of wil je hier meer informatie over, dan kun je contact met ons opnemen.

Betaling succesvol en betaling geannuleerd pagina toevoegen

Allereerst moet je twee links maken op je eigen website voor een succesvolle en geannuleerde betaling. De debiteur belandt namelijk op één van deze pagina zodra de betaling is afgerond of is geannuleerd.

Zodra je deze twee pagina’s aangemaakt ga je naar de pagina: “Administraties“. Selecteer je eigen administratie en ga naar het tabblad Financieel en vervolgens tabblad Betaalmodule. Klik op aanpassen en voeg de twee nieuwe url’s toe aan de betaling succesvol url en betaling geannuleerd url.

Ga vervolgens naar de pagina “Sjablonen” en kies je factuursjabloon om te bewerken of maak een factuursjabloon aan.

Maak je emailtekst en voeg de gewenste parameters toe. De betaallink parameter heeft als naam: URL – betalen factuur.

Geef een tekst op zoals deze in de email getoond moet worden als hyperlink en klik op Parameter toevoegen.

Gelukt!

Je hebt de digitale betaallink toegevoegd. Mocht je nog verdere vragen hebben, dan kun je contact met ons opnemen.

Bijgewerkt op 18/08/2021