1. Home
  2. Afgiftepunten
  3. Verzendmethode van een afgiftepunt wijzigen

Verzendmethode van een afgiftepunt wijzigen

Ga naar de pagina: “Afgiftepuntbeheer”

Zoek het desbetreffende afgiftepunt op en klik erop om te selecteren.
Ga naar het tabblad titels en klik op de titel waarvan de verzendmethode gewijzigd dient te worden.

Ga naar het tabblad verzendmethodes.
Selecteer eerst de huidige actieve verzendmethode en klik op Aanpassen.
Vul een t/m datum in en klik op bijwerken.

Vervolgens klik je op Nieuw om een nieuwe vanaf datum en een nieuwe verzendmethode toe te voegen.

Gelukt

Je hebt een verzendmethode gewijzigd van een afgiftepunt. Mocht je nog verdere vragen hebben, dan kun je contact met ons opnemen.

Bijgewerkt op 27/01/2022