1. Home
  2. Afgiftepunten
  3. Verzendmethode van een afgiftepunt wijzigen

Verzendmethode van een afgiftepunt wijzigen

Zoek het desbetreffende afgiftepunt op en selecteer deze rechts achteraan.
Ga naar het tabblad titels en selecteer de titel waarvan de verzendmethode gewijzigd dient te worden.

Ga naar het tabblad verzendmethodes.
Selecteer eerst de huidige actieve verzendmethode en klik links onderaan op bewerken.
Vul een t/m datum in en klik op bijwerken.

Vervolgens vul je onder “toevoegen Verzendmethode” een nieuwe vanaf datum en een nieuwe verzendmethode toe.
Klik links onderaan op toevoegen.

Gelukt

Je hebt een verzendmethode gewijzigd van een afgiftepunt. Mocht je nog verdere vragen hebben, dan kun je contact met ons opnemen.

Bijgewerkt op 28/02/2020