1. Home
  2. Afgiftepunten
  3. Aantallen wijzigen van een afgiftepunt

Aantallen wijzigen van een afgiftepunt

Zoek het desbetreffende afgiftepunt op en selecteer deze rechts achteraan.
Ga naar het tabblad titels en selecteer de titel waarvan het aantal gewijzigd dient te worden.

Ga naar het tabblad aantallen.
Vul onder toevoegen Aantal een nieuwe vanaf datum en nieuwe aantallen in. Controleer of de verschijndag correct is en klik op toevoegen. De oude aantalregel wordt beëindigd met de nieuwe ingangsdatum minus één dag.

Gelukt

Je hebt de aantallen van een afgiftepunt gewijzigd. Mocht je nog verdere vragen hebben, dan kun je contact met ons opnemen.

Bijgewerkt op 28/02/2020