1. Home
  2. Afgiftepunten
  3. Extern afgiftepuntenformulier aanmaken

Extern afgiftepuntenformulier aanmaken

Ga naar de pagina: “Extern overzicht afgiftepunten”

Vul de volgende waardes in:

Formuliersleutel: Wordt automatisch gegeneerd na het toevoegen
Naam: Bijv. Afgiftepuntenkaart
Koptekst: Titel die boven het formulier wordt getoond
Toon postcode zoekveld: Staat toe of gebruikers een postcode kunnen invullen om het dichtstbijzijnde afgiftepunt te vinden
Tekst postcode zoekveld: Naamgeving voor het zoekveld
Toon product zoekveld: Gebruikers kunnen hiermee zoeken naar een product
Tekst product zoekveld: Naamgeving voor het zoekveld
Toon productnaam alleen bij meerdere titels: Bij meer dan 1 titel wordt de naam in de tabel getoond
Toon Kaart: Toont de kaart standaard
Toon knop voor kaart: Toont een knop achter het product om een kaart te tonen
Toon afgiftepuntentabel: Toont een lijst met alle afgiftepunten die op die kaart getoond worden
Tekst knop voor kaart: Naamgeving voor de knop
Aangepaste CSS: Hiermee kun je het formulier stylen naar je eigen smaak

Klik vervolgens op “Toevoegen”

Selecteer je net aangemaakte overzicht en kopieer de Formuliersleutel.
Deze sleutel heb je nodig om het formulier op je website te kunnen plaatsen.

Welke afgiftepunten worden getoond?

Het overzicht toont alle afgiftepunten die in hun afgiftepuntentype zichtbaar voor consumenten aan hebben staan. Hoe je de afgiftepuntentypes beheert leggen we uit in het volgende artikel: Een afgiftepunttype aanmaken

Daarna moet je ervoor zorgen dat de afgiftepunten aan het juiste type gekoppeld zijn. Dat doe je via de pagina: Afgiftepunten

Gelukt!

Je hebt nu een extern afgiftepuntenformulier aangemaakt. Deze kun je nu via een iframe plaatsen op je website. Hoe je dat doet, leggen we uit in dit artikel: Extern formulier toevoegen op eigen website. Mocht je nog verdere vragen hebben, dan kun je contact met ons opnemen.

Bijgewerkt op 11/03/2024