1. Home
  2. Afgiftepunten
  3. Een afgiftepunt beëindigen

Een afgiftepunt beëindigen

Zoek het desbetreffende afgiftepunt op en selecteer deze rechts achteraan.
Ga naar het tabblad titels en selecteer de titel waarvan het afgiftepunt beëindigd dient te worden.

Klik links onderaan op bewerken en vul een t/m datum in. Klik op bijwerken en de t/m datum wordt getoond in de bovenstaande tabel.

Als je in het tabblad algemeen een t/m datum invult worden de overige tabbladen ook verrijkt met deze t/m datum zodat het complete afgiftepunt beëindigd wordt.

Gelukt

Je hebt een afgiftepunt beëindigd. Mocht je nog verdere vragen hebben, dan kun je contact met ons opnemen.