1. Home
  2. Updates
  3. Update – 13-12-2023

Update – 13-12-2023

Iedere dag zijn wij bezig met het doorvoeren van nieuwe functionaliteiten, het verbeteren van het gebruiksgemak en de performance van de applicatie. De volgende verbeteringen zijn doorgevoerd via een update.

Pakketverbeteringen

Bezorger kenmerken als Equipe: In onderhoud bezorgers kan nu aangegeven worden of een bezorger een Equipe is. Hoe je dat doet leggen we uit in dit artikel: Een bezorger kenmerken als equipe

Equipewijken zichtbaar op de bezorgerskaart: Wijken die door een Equipe bezorgd worden, worden paars weergegeven op de bezorgerskaart.

Bezorgers beheren op bezorgerskaart: Bezorger/wijkkoppelingen kunnen nu beheerd worden via de bezorgerskaart. Selecteer de wijk waar het om gaat, klik op het tabblad bezorgers en geef bijv. een t/m datum op.