1. Home
  2. Updates
  3. Update – 11-08-2023

Update – 11-08-2023

Iedere dag zijn wij bezig met het doorvoeren van nieuwe functionaliteiten, het verbeteren van het gebruiksgemak en de performance van de applicatie. De volgende verbeteringen zijn doorgevoerd via een update.

Pakketverbeteringen

Bezorger

Nieuwe Herinneringenpagina: De Herinneringenpagina is vernieuwd, op dit moment zijn de volgende herinneringen op deze pagina beschikbaar:
– Factuurherinneringen
– Algemene voorwaarden
– Nieuwe wijk
Als je 1 van deze herinneringen gebruikt dan zijn deze overgenomen naar de nieuwe pagina. In volgende updates zullen de andere herinneringen gefaseerd overgezet worden.
Algemene voorwaarden beschikbaar in app: Als je algemene voorwaarden ingesteld hebt dan kunnen bezorgers deze algemene voorwaarden accepteren via de bezorgersapp.
Herinneringen worden getoond in de app: Als je een herinnering via een portaalbericht ingesteld hebt dan wordt deze getoond op de berichtenpagina.
Wervingsflyer: de naamgeven van de wervingsflyer bevat nu ook het wijknummer

Bugfixes

Er zijn enkele bugs opgelost.
o.a. de vakantiedatums die foutief getoond werden in de app en Spread-IT
Layout van de bezorgbonnenpagina in de app op de iPad