1. Home
  2. Updates
  3. Update – 03-05-2024

Update – 03-05-2024

Iedere dag zijn wij bezig met het doorvoeren van nieuwe functionaliteiten, het verbeteren van het gebruiksgemak en de performance van de applicatie. De volgende verbeteringen zijn doorgevoerd via een update.

Pakketverbeteringen

Afdrukken transportdocumenten op pagina: Transportorders Het is nu mogelijk om via de pagina: “Transportorders” de gewenste documenten af te drukken. Ga hiervoor naar de knop “Export” rechts boven in het scherm. Kies hier één van de gewenste documenten.

Vergoedingen zichtbaar in Visual: In de wijkenkaart en bezorgerskaart worden nu de verschillende vergoedingen van een wijk getoond als je een wijk selecteert. Of het nu om een vaste prijs, uursvergoeding of staffel gaat, alle actieve vergoedingen van die specifieke wijk zijn zichtbaar. Bij abonneetitels wordt ook het aantal abonnees (dagstand) getoond bij de aantallen.

Aankondiging wijziging werkwijze

Binnenkort zullen de oude pagina’s van Fijntranport verdwijnen. Alles wat te maken heeft met Routebeheer en Transportorders zullen beheerd worden op de pagina’s: Routebeheer (nieuw) en Transportorders (nieuw) onder het menu item Fijntransport. De oude pagina’s worden nu tijdelijk verhuist onder het menuitem Fijntransport (oud).

Mochten er nog op of aanmerkingen zijn over de nieuwe pagina’s dan horen we dat graag.

Bijgewerkt op 03/05/2024
Was dit artikel nuttig?

Gerelateerde artikelen

Support nodig?
Lukt het niet je antwoord hier te vinden? Geen nood, we zijn er om je te helpen!
Support