1. Home
  2. Updates
  3. Update – 03-10-2023

Update – 03-10-2023

Iedere dag zijn wij bezig met het doorvoeren van nieuwe functionaliteiten, het verbeteren van het gebruiksgemak en de performance van de applicatie. De volgende verbeteringen zijn doorgevoerd via een update.

Pakketverbeteringen

Aanmeldformulier in meerdere talen: Het aanmeldformulier is nu te plaatsen in het Nederlands en Engels. Wil je een andere taal toegevoegd hebben, dan kun je dat bij ons aangeven.
Aanvullende velden zijn optioneel gemaakt: Er kan nu zelf ingesteld worden welke velden wel of niet verplicht zijn in het aanmeldformulier.
Bronnen kunnen per formulier ingesteld worden.
Bevestigingsmail is per formulier in te stellen: Maak bij de sjablonen bijvoorbeeld een Engelse bevestiging aan.
URL voor externe bedankpagina
Voorbeeld beschikbaar op de beheerpagina