1. Home
  2. Bezorgersadministratie
  3. Bezorgers
  4. Een bezorger kenmerken als een equipe

Een bezorger kenmerken als een equipe

Wat is een equipe

Een equipe is een bezorger die bedrijfsmatig wijken bezorgd. Vaak stuurt een equipe zelf een factuur en kun je als verspreider makkelijk en snel wijken overzetten naar de equipe of bij de equipe weghalen.

Zoek de bezorger op die gekenmerkt moet worden als equipe.
Selecteer de bezorger en klik links onderaan op bewerken.

Zet het vinkje Equipe aan bij de bezorger en klik vervolgens op bijwerken.

Vanaf nu zie je op de bezorgerskaart de wijken die de equipe bezorgd in het paars.

Gelukt!

Je hebt nu een bezorger als equipe gekenmerkt. Mocht je nog verdere vragen hebben, dan kun je contact met ons opnemen.

Bijgewerkt op 04/01/2024