Bezorgers mailen

Specifieke berichtgeving richting bezorgers kan op dit moment nog niet via Spread-IT. Dit zal via je eigen emailprogramma moeten. Hieronder een uitleg hoe je de mailadressen kan exporteren vanuit Spread-IT en kan gebruiken in je eigen emailprogramma.

Bezorgers selecteren (Overzicht bezorgers)

Als je alle bezorgers een mail wilt sturen dan kan je de mailadressen exporteren via de pagina: Overzicht bezorgers (Bezorgersadministratie -> Overzicht -> Bezorgers)

Verfijn je download met één of meerdere opties, kies in ieder geval de optie incl. details voor de emailadressen, en klik vervolgens op Toon Excel.

Je krijgt nu een Excelbestand, in kolom R zijn de emailadressen beschikbaar.
Filter en verwijder eventuele dubbele emailadressen via Excel.

Als je alle emailadressen in kolom R selecteert, kan je deze vervolgens kopiëren en plakken in het BCC veld van je emailprogramma.

Specifieke bezorgers selecteren (Overzicht bezorgers per wijk)

Als je specifieke bezorgers wilt mailen voor een bepaalde dag, dan kan dit via de pagina: Bezorgers per wijk (Bezorgersadministratie -> Overzicht -> Bezorgers per wijk)

Verfijn je download met één of meerdere opties.
Kies de pijldatum waarop de bezorgers actief moeten zijn.

Klik op Toon Excel.

Je krijgt nu een Excelbestand, in kolom T zijn de emailadressen beschikbaar.

Dubbel emailadressen

Het overzicht bezorgers per wijk toont bezorgers die meerdere wijken bezorgen meerdere keren. Dat betekend dat hetzelfde emailadres ook vaker voorkomt. Het mailadres kan je via Excel ontdubbelen.

Filter het Excelbestand op bijvoorbeeld de specifieke dag, route enz. en verwijder eventuele dubbele emailadressen via Excel.

Als je alle emailadressen in kolom T selecteert, kan je deze vervolgens kopiëren en plakken in het BCC veld van je emailprogramma.

Mocht je nog verdere vragen hebben, dan kun je contact met ons opnemen.

Bijgewerkt op 06/08/2021