Spread-IT Notificaties inschakelen

Met Spread-IT notificaties worden meldingen vanuit Spread-IT in een pop-up getoond van je browser. Om deze meldingen te kunnen zien moet je ze inschakelen.

Rechts bovenin zie je een cirkel met je initialen erin. Klik hierop.

Vervolgens zie je een aantal opties. Waaronder de optie: “Notificaties”

Klik hierop om het in te schakelen. De tekst verandert dan naar Uitschakelen.

Je krijgt nu een testbericht vanuit je browser.

Gelukt

Je hebt je Notificaties ingeschakeld. Mocht je nog verdere vragen hebben, dan kun je contact met ons opnemen.