Titeltypebeheer

Algemeen

Met titeltypes kan je onderscheid maken tussen verschillende soorten producten. Zoals bijvoorbeeld een Huis-aan-Huisblad of een abonnementskrant.

Doordat je titeltypes aanmaakt kan hierdoor op verschillende manieren klachten registreren.

Titeltype beheren

Ja kan per titeltype aangeven of deze wel of niet zichtbaar moet zijn voor de klachtregistratie. Als je dit wilt wijzigen selecteer je een titeltype en klik je links onderaan op bewerken. Pas vervolgens de zichtbaarheid naar wens aan.

Titeltype aan klachtsoort en klachtflow koppelen

Selecteer het titeltype en ga naar het tabblad klachtsoorten. Vervolgens kan je een klachtsoort toevoegen met een bijbehorende klachtflow. Ook kan je hier de klachtsoort met klachtflow beheren of verwijderen.

Vragen?

Heb je nog vragen m.b.t. klachtsoorten, neem dan contact met ons op.