1. Home
  2. Algemeen
  3. Titelbeheer
  4. Maximaal aantal folders instellen

Maximaal aantal folders instellen

Maximaal aantal folders

Je kan bij een krant instellen hoeveel folders er maximaal meeverspreid mogen worden. Spread-IT signaleert dit alleen, er wordt niet direct is geblokkeerd.

Ga naar de pagina: “Kranten en folders” en selecteer de desbetreffende titel.
Klik links onderaan op bewerken.

Vul achter het kopje Max. aantal folders het aantal folders dat je maximaal mee wenst te verspreiden.

Klik vervolgens links onderaan op bijwerken.

Gelukt

Je hebt bij een titel het maximaal aantal folders ingesteld. Mocht je nog verdere vragen hebben, dan kun je contact met ons opnemen.

Bijgewerkt op 29/07/2020