Inslag invoeren

Op de pagina: Inslag invoeren kan je makkelijk en snel de volgende gegevens invoeren per verspreidopdracht.

Klik op de knop inslag invoeren en de volgende pop-up wordt getoond.

Vul de gevraagde informatie in. Zodra je het gewicht in vult wordt de bijbehorende gewichtsinformatie al geselecteerd.

Als je alles ingevoerd hebt klik je op toevoegen.

Informatie ontbreekt

Mocht je gewichts- en/of formaatinformatie niet kunnen invullen dan heb je deze informatie nog niet toegevoegd in Spread-IT.
Hoe je gewichtsinformatie moet toevoegen vind je terug in dit artikel: Een gewichtstoeslag aanmaken
Hoe je formaatinformatie moet toevoegen vind je terug in dit artikel: Een formaattoeslag aanmaken

Gelukt

Je hebt inslag ingevoerd. Mocht je nog verdere vragen hebben, dan kun je contact met ons opnemen.

Bijgewerkt op 24/04/2020