1. Home
  2. Bezorgersadministratie
  3. Teamleiders
  4. Vergoedingen teamleider beheren

Vergoedingen teamleider beheren

Ga naar de pagina: “Teamleiders” en selecteer de teamleider waarvan je de vergoeding wilt beheren.

Ga naar het tabblad vergoedingen.

Vergoeding toevoegen

Selecteer de titel waar de teamleider verantwoordelijk voor is en geef een startdatum op.

Bepaald het vergoedingstype, vaste vergoeding of per duizend.
Vul vervolgens het bedrag in bij vergoeding.

Indien je een afwijkende tekst op de afrekening wilt hebben kan je het opmerkingenveld gebruiken.

Klik vervolgens op toevoegen.

Herhaal deze stap totdat je de complete vergoedingsstructuur hebt toegevoegd.

Opmerking

Een teamleider krijgt alleen een uitbetaling als de bijbehorende titel en/of folders ook uitkomt.

Foldervergoeding toevoegen

Wil je een teamleider ook vergoeden als er handelingen gedaan moeten worden voor folders en/of bijlagen, dan volg je dezelfde stappen als onder het kopje: vergoeding toevoegen. Alleen is de titel die je selecteert: Folder. Dit is een algemene drager die gebruikt wordt bij het aanmaken van folders en/of bijlagen.

Vergoeding wijzigen en/of beëindigen

Wil je een vergoeding wijzigen of beëindigen dan selecteer je de huidige vergoeding en klik je op bewerken. Vul vervolgens een einddatum in en klik op bijwerken.

Voor het wijzigen voeg je een nieuwe vergoeding toe volgens de stappen onder het kopje: vergoeding toevoegen.

Mocht je nog verdere vragen hebben, dan kun je contact met ons opnemen.

Bijgewerkt op 08/07/2020