1. Home
  2. Bezorgersadministratie
  3. Teamleiders
  4. Het gebied van een teamleider beheren

Het gebied van een teamleider beheren

Niveau van het gebied

Het gebied van een teamleider is op verschillende niveaus te beheren. Verzorgt een teamleider een hele plaats, dan beheer je die plaats op hoofdgebiedsniveau. Is de teamleider verantwoordelijk voor één of meerdere postcodes dan beheer je het gebied op gebiedsniveau. Is de teamleider voor een gedeelte van een postcode of voor een paar wijken, dan beheer je het gebied op wijkniveau.

Ga naar de pagina: “Teamleiders”
Selecteer de teamleider waar je het gebied van wilt beheren.

Gebied toevoegen

Selecteer het niveau (tabblad wijk, gebied of hoofdgebied) waar de teamleider verantwoordelijk voor is. Selecteer het gewenste gebied (wijk(en), gebied(en) of hoofdgebied(en)) via het vergrootglas en geef een begindatum op.

Klik vervolgens op toevoegen.

Herhaal deze stappen totdat je het complete gebied hebt toegevoegd waar de teamleider verantwoordelijk voor is.

Tip dagen

Standaard staan alle verspreiddagen aan bij het gebied. Deze kan je standaard aan laten staan, tenzij je voor hetzelfde gebied een andere teamleider hebt voor een andere dag. Dan maak je een keuze uit één of meerdere dagen.

Gebied beëindigen

Selecteer het niveau (tabblad wijk, gebied of hoofdgebied) waar de teamleider verantwoordelijk voor is. Selecteer het gewenste gebied (wijk(en), gebied(en) of hoofdgebied(en)) en klik op bewerken.

Geef een einddatum op en klik op bijwerken.

Mocht je nog verdere vragen hebben, dan kun je contact met ons opnemen.

Bijgewerkt op 08/07/2020