1. Home
  2. Beheer
  3. Systeembeheer
  4. Een teamleider koppelen aan een gebruiker
  1. Home
  2. Bezorgersadministratie
  3. Teamleiders
  4. Een teamleider koppelen aan een gebruiker

Een teamleider koppelen aan een gebruiker

Je moet een teamleider koppelen aan een gebruiker om de filtering op gebieden enz. te activeren.

Allereerst maak je een gebruiker aan voor de teamleider, hoe je dat doet leggen we uit in dit artikel: Een nieuwe gebruiker toevoegen

Vervolgens selecteer je de nieuwe gebruiker en ga je naar het tabblad teamleiders. Selecteer de gewenste teamleider via de dropdown en klik op toevoegen.

Gelukt

Je hebt een teamleider aan een gebruiker gekoppeld. Mocht je nog verdere vragen hebben, dan kun je contact met ons opnemen.

Bijgewerkt op 09/07/2020