1. Home
  2. Beheer
  3. Systeembeheer
  4. De Google Authenticator resetten

De Google Authenticator resetten

Heb je een andere telefoon of wil je een ander apparaat koppelen voor de tweestapsverificatie, volg dan onderstaande stappen om de Google Authenticator te resetten.

Ga naar de pagina: “Gebruikers”

Selecteer de desbetreffende gebruiker en klik op bewerken.
Vervolgens zie je achter het kopje Google tweestapsverificatie een knop staan: “Verwijder gekoppeld apparaat”. Klik hier op.

De gebruiker kan nu opnieuw inloggen en krijgt vervolgens een nieuwe QR-code te zien om te scannen.

Gelukt

Je hebt bij een gebruiker de Google tweestapsverificatie gereset. Mocht je nog verdere vragen hebben, dan kun je contact met ons opnemen.

Bijgewerkt op 14/07/2020