1. Home
  2. Beheer
  3. Systeembeheer
  4. Algemene voorwaarden Overeenkomst van Opdracht uploaden

Algemene voorwaarden Overeenkomst van Opdracht uploaden

De algemene voorwaarden voor de Overeenkomst van Opdracht kan je uploaden op de pagina: Administraties.

Bestandsformaat

De algemene voorwaarden voor de Overeenkomst van Opdracht dienen in pdf geüpload te worden. Daarna zullen ze als bijlage van de Overeenkomst van Opdracht automatisch worden toegevoegd.

Selecteer je administratie en klik vervolgens links onderaan op bewerken.
Vink de checkbox achter de Algemene voorwaarden OVO aan.
Klik op de knop: “Nieuw document uploaden” achter de Algemene voorwaarden OVO.
Vervolgens opent er een nieuw scherm.

Kies je bezorginstructies via de knop: “Select”.
En kies daarna voor Upload.

Gelukt

Je hebt de algemene voorwaarden voor de Overeenkomst van Opdracht toegevoegd. Mocht je nog verdere vragen hebben, dan kun je contact met ons opnemen.

Bijgewerkt op 15/04/2020