1. Home
  2. Bezorgersadministratie
  3. Bezorgers
  4. Correspondentie toevoegen
  1. Home
  2. Financieel
  3. Debiteuren
  4. Correspondentie toevoegen
  1. Home
  2. Bezorgersadministratie
  3. Teamleiders
  4. Correspondentie toevoegen
  1. Home
  2. Abonnementen
  3. Correspondentie toevoegen
  1. Home
  2. Algemeen
  3. Verspreiders
  4. Correspondentie toevoegen

Correspondentie toevoegen

Correspondentie

Je kan correspondentie voor verschillende entiteiten, zoals verspreiders, bezorgers, debiteuren, enz., koppelen.

Correspondentie voeg je toe bij de gewenste entiteit in het tabblad: “correspondentie” of “documenten“.

Klik op de knop: “Nieuw document uploaden” en kies het bijbehorende document via de knop Select.
Klik daarna op: “Upload”.

Het document is nu zichtbaar in het tabblad.

Gelukt

Je hebt een document toegevoegd. Mocht je nog verdere vragen hebben, dan kun je contact met ons opnemen.