1. Home
  2. Algemeen
  3. Titelbeheer
  4. Titel automatisch laten inplannen

Titel automatisch laten inplannen

Opgelet!

Als je alles uit de titelchecklist hebt verwerkt kan je de titel instellen dat er automatisch verspreidorders aangemaakt worden.

Ga naar de pagina: “Kranten en folders” en selecteer de desbetreffende titel.

Het tabblad algemeen is nu zichtbaar, klik links onderaan op bewerken.

Vul onder het kopje Herhaling de volgende velden in:

• Dagen vooruit (Orders): Hoeveel dagen vooruit moeten er verspreidorders aangemaakt worden. Standaard is: 14.
  • Automatisch gereedmelden: Zet deze functie aan als het systeem 3 dagen voor de uitgavedag de titel mag gereedmelden. Er kunnen dan geen wijzigingen meer aangebracht worden in de wijkaantallen, wijkkoppelingen enz.
  • Dagen vooruit (Pro Forma): Hoeveel dagen voor de uitgavedatum moeten de bezorgvergoedingen als pro forma uitgerekend worden. Standaard is: 0.
  • Orders automatisch bijwerken: Zet deze functie aan als de aangemaakte verspreidorders bijgewerkt moeten worden met mutaties zolang de verspreidorderstatus dit toe laat.

Als je alles ingesteld hebt klik je op de knop bijwerken.

Vanaf nu zal het systeem elke nacht controleren of er een nieuwe verspreidorder aangemaakt moet worden o.b.v. de ingevulde criteria.

Gelukt

Je laat nu een titel automatisch inplannen. Mocht je nog verdere vragen hebben, dan kun je contact met ons opnemen.