Spread-IT overview

Filteropties

Binnen Spread-IT is de opbouw van de pagina’s gelijk. Bovenin de pagina vind je de zoekfunctie en kan je de gewenste regel selecteren. Na het selecteren van de regel wordt het resultaat onder de filteroptie getoond.

Filter opheffen

Achter de zoekfunctie zie je meestal een trechter of een datumselector staan. Hiermee kan je de onderliggende data filteren. Wil je een filter opheffen dan klik je op de optie: “Geen Filter” of klik je op het filtertje met een streep erdoor.

Adresregistratie

Alle adressen (binnen Nederland) zijn op basis van de BAG registratie. Zodra je een postcode en huisnummer invoert, selecteert Spread-IT zelf de bijbehorende straatnaam en woonplaats. Gebeurt dit niet, dan is de postcode, huisnummeropgave onjuist. Raadpleeg dan bijvoorbeeld postcode.nl om de juiste gegevens van het adres te traceren.

Bijgewerkt op 03/07/2020