De menubalk

Je kan je menu klein maken met de drie streepjes aan de linkerkant van de menubalk. Zodra je dan met je muis over het zwarte gedeelte heen gaat komt de complete menubalk naar voren.

Wil je de menubalk vastzetten, dan klik je op de drie streepjes links bovenin de hoek. De menubalk komt nu weer compleet in beeld.

Zoekfunctie

Bovenin de menubalk zie je een zoekfunctie. Hier kan je naar alle pagina’s binnen Spread-IT zoeken.


Als je een zoekopdracht ingevoerd hebt, krijg je de opbouw van het menu te zien, zodat je terug kunt zien in welke module je zit.


Zoektip!

Binnen de Knowledgebase wordt meestal alleen de pagina genoemd waar je de desbetreffende functionaliteit kunt vinden. De pagina kan je dan met de zoekfunctie opzoeken.

Van administratie wisselen

Heb je binnen Spread-IT toegang tot meerdere administraties, dan kan je makkelijk wisselen van administratie. Dat doe je door rechts bovenin te klikken op de administratienaam. Er verschijnt dan een lijstje met de administraties waar je toegang tot hebt.

Handleiding raadplegen

Op zoek naar de handleiding? Klik dan rechts bovenin op je initialen. Je krijgt dan de volgende pop-up te zien. Hier kan je kiezen voor de handleiding.

Als je op een bepaalde pagina klikt op de handleiding, dan krijg je de artikelen te zien die bij die pagina horen.


Uitloggen

Om uit te loggen, klik je op je initialen rechts bovenin de menubalk. Hier is de laatste optie uitloggen.

Bijgewerkt op 07/07/2020
Was dit artikel nuttig?

Gerelateerde artikelen

Support nodig?
Lukt het niet je antwoord hier te vinden? Geen nood, we zijn er om je te helpen!
Support