IB47 opgave

Belangrijk

Voordat je kunt beginnen met het opvragen van de IB47 moeten er minimaal het loonbelastingnummer gekoppeld zijn. Je kan dit terugvinden in Administraties. Mocht hier nog geen loonbelastingnummer genoteerd staan neem dan contact met ons op.

Om de IB47 op te vragen ga je naar de pagina: Opgave IB47. Vul hier het gewenste jaartal in.

Data filteren

Je kan optioneel de IB47 opvragen voor een specifieke bezorger en/of teamleider. Als dat gewenst is selecteer je via het vergrootglas de desbetreffende bezorger en/of teamleider.

Meerdere banken

Indien je vanuit meerdere bankrekeningen uit betaald is het mogelijk om een selectie te maken per bankrekening. Daarnaast kan je kiezen om alle bankrekeningen in één keer op te vragen.

Maak bestand aan:

Als het jaartal ingevuld is klik je op Maak bestand aan…
Vervolgens zal er een bestand gedownload worden wat ingelezen kan worden bij de belastingdienst.

Gelukt! Je hebt de IB47 opgevraagd

Heb je een andere vraag over de IB47 neem dan contact met ons op.