1. Home
  2. Algemeen
  3. Titelbeheer
  4. Een uitgavedatum verwijderen uit de verschijningskalender

Een uitgavedatum verwijderen uit de verschijningskalender

Verschijningsmomenten

Het is mogelijk dat een titel bepaalde periodes per jaar niet uitkomt. Je kan dit verwerken in de verschijningskalender. Als je dan datums uitschakelt dan wordt er voor die dag geen verspreidopdracht aangemaakt.

Ga naar de pagina: “Kranten en Folders”
Selecteer de titel waar het om gaat. Ga vervolgens naar het tabblad verschijningsdata.

Zet de gewenste datum uit door op die specifieke datum te klikken.

Kleuren in verschijningskalender

Grijs

Op deze dag in het verleden is de titel verschenen maar er is geen verspreidorder in Spread-IT (meer) aanwezig. Er is geen mogelijkheid tot wijziging meer.


Geel

Op deze dag in het verleden is de titel verschenen en is er een verspreidorder voor aanwezig in Spread-IT. Er is geen mogelijkheid tot wijziging meer. Indien er geklikt wordt op de specifieke datum, wordt u geleid naar de desbetreffende order.


Licht Oranje

Weekend


Goud

Op deze dag in de toekomst zal de titel verschijnen en is er al een verspreidorder voor aanwezig in Spread-IT. Wijziging van de kalender is alleen mogelijk indien eerst de verspreidorder verwijderd wordt. Indien er geklikt wordt op de specifieke datum, word je geleid naar de desbetreffende order.


Oranje

Op deze dag in de toekomst zal de titel verschijnen maar er is nog geen verspreidorder aangemaakt in Spread-IT. De kalender kan gewijzigd worden.


Goud met blauwe rand

Op deze dag is er een toekomstige order voor de titel aanwezig en zijn er folderopdrachten aanwezig met deze titel als drager.


Blauw

Op deze dag zijn er folderopdrachten aanwezig met deze titel als drager maar is er (nog) geen toekomstige order voor de titel zelf aanwezig.

Gelukt

Je hebt de verschijningskalender aangepast. Mocht je nog verdere vragen hebben, dan kun je contact met ons opnemen.

Bijgewerkt op 22/07/2020
Was dit artikel nuttig?

Gerelateerde artikelen

Support nodig?
Lukt het niet je antwoord hier te vinden? Geen nood, we zijn er om je te helpen!
Support