1. Home
  2. Algemeen
  3. Titelbeheer
  4. Een product vooraankondigen

Een product vooraankondigen

Vooraankondiging

Je kan een bepaald product of folder vooraankondigen zodat bezorgers van te voren kunnen zien wat ze moeten gaan bezorgen.

Ga naar de pagina: “Kranten en folders” en selecteer de desbetreffende titel.
Klik links onderaan op bewerken.

Onder het kopje Verspreiding vind je een checkbox met als optie vooraankondiging.
Zet dit vinkje aan.

Klik vervolgens links onderaan op bijwerken.

Gelukt

Je hebt een product vooraangekondigd. Mocht je nog verdere vragen hebben, dan kun je contact met ons opnemen.

Bijgewerkt op 29/07/2020