1. Home
  2. Algemeen
  3. Titelbeheer
  4. Digitale krant registreren

Digitale krant registreren

Digitale krant

Een digitale krant wordt toegevoegd om consumenten te informeren dat de krant op een website te raadplegen is. Deze link wordt nu gebruikt bij het bevestigen van een verspreidklacht en in de kwaliteitscontrole.

Ga naar de pagina: “Kranten en folders” en selecteer de gewenste titel.

Het tabblad algemeen is nu zichtbaar, klik links onderaan op bewerken.
Vul achter het veld “Link naar digitale krant” de website-url toe van de krant.
Klik vervolgens op bijwerken.

Gelukt

Je hebt een digitale krant toegevoegd aan een titel. Mocht je nog verdere vragen hebben, dan kun je contact met ons opnemen.