1. Home
  2. Algemeen
  3. Titelbeheer
  4. Een verspreidgebied koppelen aan een titel
  1. Home
  2. Algemeen
  3. Verspreiders
  4. Een verspreidgebied koppelen aan een titel

Een verspreidgebied koppelen aan een titel

Verspreidgebied

Het verspreidgebied wordt gebruikt voor o.a. de klachtenregistratie. Indien een zesposititiepostcode niet in het verspreidgebied voorkomt, wordt de titel niet automatisch opgehaald.

Ga naar de pagina: “Kranten en Folders” en selecteer de gewenste titel.

Ga vervolgens naar het tabblad verspreiders en selecteer de verspreider die het verspreidgebied verzorgt. Klik daarna op het tabblad postcodes.

Het is mogelijk om één postcode of een reeks postcodes toe te voegen.
Een enkele postcode voeg je toe onder het kopje: “Toevoegen”. Hier vul je de gewenste postcode in en klikt vervolgens op toevoegen.

Een reeks postcodes voeg je toe via het kopje: “Snel genereren/verwijderen”. Hier vul je de eerst en laatste postcode in die je wilt toevoegen. Vervolgens klik je op Genereren. Alle postcodes binnen de reeks worden nu toegevoegd.

Gelukt

Je hebt een verspreidgebied aan een titel toegevoegd. Mocht je nog verdere vragen hebben, dan kun je contact met ons opnemen.