1. Home
  2. Bezorgersadministratie
  3. Wijken
  4. Deurstickers registreren op adresniveau

Deurstickers registreren op adresniveau

Het is in Spread-IT mogelijk om op adresniveau stickers te registeren. Je kunt deze stickers op de volgende manier beheren.

Ga naar de pagina: Adressen

Zoek het adres op met de zoekfunctie en selecteer het adres rechts achteraan.

Na het selecteren wordt het tabblad algemeen zichtbaar en kan je links onderaan op bewerken klikken.

Open de dropdown en kies de gewenste sticker. Vervolgens klik je op bijwerken.

Gelukt

Je hebt een deursticker op adresniveau geregistreerd. Mocht je nog verdere vragen hebben, dan kun je contact met ons opnemen.

Bijgewerkt op 26/05/2020