1. Home
  2. Beheer
  3. Systeembeheer
  4. Een beveiligingsgroep aanmaken

Een beveiligingsgroep aanmaken

Met beveiligingsgroepen kan bepaald worden welke gebruikers toegang krijgen tot welke pagina’s. Daarnaast is het mogelijk om via beveiligingsgroepen op pagina/veldniveau rechten in te stellen wat een gebruiker wel of niet mag.

Om een nieuwe beveiligingsgroep aan te maken ga je naar de pagina “Beveiligingsgroepen”.

Vul onder het kopje toevoegen de naam van de beveiligingsgroep in en een korte omschrijving.

Na het toevoegen kan de nieuwe beveiligingsgroep geselecteerd worden, de volgende tabbladen worden getoond:

• Algemeen: Bevat de naam en omschrijving.
  • Gebruikers: Bevat de gekoppelde gebruikers en hier kan een nieuwe gebruiker worden toegevoegd.
  • Pagina’s: Bevat de gekoppelde pagina’s en hier kunnen nieuwe pagina’s worden toegevoegd.

Ga naar het tabblad pagina’s en voeg via het vergrootglas de gewenste pagina’s toe.

Paginarechten

Om paginarechten toe te voegen aan een specifieke pagina selecteer je eerst de gewenste pagina. Ga vervolgens na het tabblad paginarechten. Hier kunnen de rechten ingesteld worden. Indien je hier meer informatie over wenst kun je contact opnemen met ons.

Gelukt! Je hebt een Beveiligingsgroep aangemaakt

Heb je een andere vraag over beveiligingsgroepen neem dan contact met ons op.