Een offerte bevestigen

Als je alle stappen hebt doorlopen met je offerte, dan kan je deze gaan bevestigen.

Ga naar de pagina: Offertebeheer
Zoek de desbetreffende offerte op en selecteer deze rechts achteraan.
Je komt in het tabblad algemeen terecht.

Ben je al bezig in offertebeheer, dan kan je ook direct klikken op het tabblad algemeen.

Offerte afdrukken

Onderaan het tabblad algemeen zie je een rij met allemaal blauwe opties. Waaronder de optie: Offerte afdrukken. Klik hierop om de offerte in pdf te zien en om deze te controleren. Als alle gegevens juist zijn (incl. het verspreidgebied), dan kan de offerte bevestigd worden.

Offerte bevestigen

Onderaan het tabblad algemeen zie je in de rij met blauwe opties ook de optie: “Bevestig offerte” staan. Klik hier op om de offerte te bevestigen. De status veranderd naar de status “Wachten”. Je kunt nu verder gaan werken, de offerte wordt op de achtergrond bevestigd.

Als je later weer naar de pagina Offertebeheer gaat, zul je zien dat de status gewijzigd is naar bevestigd.

Spread-IT heeft voor de offerte één of meerdere verspreidorders aangemaakt, dit hangt af van hoeveel periodes er aanwezig zijn en hoe het verspreidgebied is opgebouwd. Een verspreidorder is altijd voor één specifieke verspreiddag.

Grijze bevestigingsknop

Spread-IT controleert of een offerte bevestigd mag worden. Als dit niet het geval is, dan is de optie grijs en zie je er achter staan wat er eventueel foutief is.

Gelukt

Je hebt een offerte bevestigd. Mocht je nog verdere vragen hebben, dan kun je contact met ons opnemen.

Bijgewerkt op 02/03/2020