1. Home
  2. Bonussysteem
  3. Een bezorger extra punten geven

Een bezorger extra punten geven

Puntenopbouw

Normaal bouwen bezorgers o.b.v. de puntenregels automatisch punten op die ze kunnen besteden. Wil je nu een bezorger een keer wat extra geven aan punten, dan kun je dat als volgt doen.

Wil je een bezorger extra punten geven, dan kan dat via de pagina: Puntenbeheer.

Zoek en selecteer vervolgens de desbetreffende bezorger.
Ga naar het tabblad “Transacties

Klik vervolgens op “Nieuw

Vul nu het aantal punten en een omschrijving in.

Klik vervolgens op “Toevoegen

Gelukt!

Je hebt nu extra punten aan een bezorger gegeven. Mocht je nog verdere vragen hebben, dan kun je contact met ons opnemen.

Bijgewerkt op 04/01/2024