1. Home
  2. Transport
  3. Bulktransport
  4. De volgorde van een bulkroute aanpassen
  1. Home
  2. Transport
  3. De volgorde van een bulkroute aanpassen

De volgorde van een bulkroute aanpassen

Ga naar de pagina: “Bulkroutes” en selecteer de gewenste bulkroute.
Ge naar het tabblad Route.

Hier kan je kiezen tussen of je de volgorde wilt bepalen op dat je een aflevertijd wilt instellen.

Maak een keuze hierin en bepaald de volgorde. Dit wordt direct opgeslagen.

De knop Orders synchroniseren is optioneel, dit zorgt ervoor dat de wijzigingen direct worden bijgewerkt in de bijbehorende verspreidorders voor deze bulkroute.

Gelukt

Je hebt de volgorde van een bulkroute aangepast. Mocht je nog verdere vragen hebben, dan kun je contact met ons opnemen.