Een bezorger beëindigen

Een bezorger kan je op twee manieren stoppen. Dat heeft ermee te maken of een bezorger alleen stopt voor één wijk maar verder gaat met een andere wijk. Of dat de bezorger compleet stopt.

Ga naar Bezorgersadministratie → Onderhoud → Bezorgers

Bezorger voor een specifieke wijk beëindigen

Zoek de desbetreffende bezorger op en selecteer deze rechts achteraan.

Ga naar het tabblad wijken en selecteer de desbetreffende wijk rechts achteraan. Vervolgens kan je links onderaan op bewerken klikken. Vul een t/m datum in en klik op bijwerken.

De einddatum verschijnt nu in de tabel met alle wijken.

De bezorger is nu beëindigd voor de specifieke wijk.

Bezorger compleet beëindigen

Als een bezorger compleet stopt ga je naar het tabblad loopperiodes. Selecteer de actieve loopperiode en klik links onderaan op bewerken. Vul een t/m datum in en klik op bijwerken.

De einddatum verschijnt nu achter de specifieke loopperiode.

Spread-IT beëindigd nu automatisch alle bijbehorende wijken en eventuele accessoires.

Gelukt

Je hebt een bezorger beëindigd. Mocht je nog verdere vragen hebben, dan kun je contact met ons opnemen.

Bijgewerkt op 27/01/2021