1. Home
  2. Offertes en Orders
  3. Orderbeheer
  4. Verspreidopdrachten beheren

Verspreidopdrachten beheren

Als je verspreidopdrachten hebt voor een extern gebied, dan kun je hier een verspreidopdracht van maken.

Ga naar de pagina: Verspreidopdrachten

Hier zie je een tabel waar alle verspreidopdrachten per verspreider in staan.
Selecteer één of meerdere opdrachten die je wilt afdrukken of versturen.

Via de knop exporteren kun je een pdf maken per verspreidopdracht.
Via de knop acties kun je de verspreidopdrachten per e-mail versturen.

Extra opties

Prijsprofiel: In de verspreidopdracht kunnen prijzen opgenomen worden. Als je wilt weten hoe je dit kun instellen en beheren kijk dan in het volgende artikel: Een verspreidprofiel maken.
E-mails versturen: Je kunt de verspreidopdrachten (automatisch) per email versturen. Hoe je dit allemaal in kunt stellen, leggen we uit in het volgende artikel: Verspreidopdrachten (automatisch) e-mailen.

Bijgewerkt op 18/11/2022