Betaalcondities beheren en koppelen

Ga naar de pagina: “Betalingscondities”.

Nieuwe betalingsconditie aanmaken

Vul de volgende gegevens in:

• Naam: Korte eigen omschrijving voor de betalingsconditie
  • Tekst: De tekst die onderaan op de factuur getoond moet worden
  • Dagen: Het aantal dagen waarvoor de betalingsconditie geldt

Betalingsconditie beheren

Selecteer de betalingsconditie en klik vervolgens op bewerken. Pas de gewenste informatie aan en klik op bijwerken.

Type betalingscondities

We ondersteunen de volgende betalingscondities:

• Standaard betaalconditie aanbetalen
  • Standaard betaalconditie
  • Standaard creditfactuur betaalconditie

Daarnaast is het mogelijk om afwijkende betaalcondities per debiteur te registreren.

Standaard betalingsconditie koppelen

Ga naar de pagina “Administraties” en selecteer de gewenste administratie.
Ga vervolgens naar het tabblad financieel.

Klik op bewerken en koppel de gewenste betaalconditie aan de standaardbetaalcondities.