1. Home
  2. Bezorgersadministratie
  3. Bezorgers
  4. Een vakantieperiode afronden
  1. Home
  2. Bezorgersadministratie
  3. Een vakantieperiode afronden

Een vakantieperiode afronden

Je rondt een vakantieperiode af als je van een bezorger alles weet m.b.t. zijn/haar vakantie en je het overzicht compleet wilt hebben. Je doet deze stap ook als een bezorger niet op vakantie gaat.

Ga naar de desbetreffende bezorger toe en ga naar het tabblad vakanties.

Onder de tabel met het overzicht van de opgegeven vakanties zie je een knop: “Vakantieperiode afronden” klik hier op.

Er verschijnt een optie met een dropdown, kies hier de desbetreffende vakantieperiode en klik op “Verwerken”.

Vakantieoverzicht

In het vakantieoverzicht is voor deze bezorger nu alles verwerkt en zie je de kleur geel niet meer in bij deze bezorger staan.

Gelukt

Je hebt een vakantieperiode afgerond. Mocht je nog verdere vragen hebben, dan kun je contact met ons opnemen.

Bijgewerkt op 08/06/2020