1. Home
  2. Bezorgersadministratie
  3. Bezorgers
  4. Bezorgers incompleet voor betalen
  1. Home
  2. Bezorgersadministratie
  3. Bezorgers incompleet voor betalen

Bezorgers incompleet voor betalen

In het dashboard staat een widget: Bezorgers incompleet voor betalen. Hoe kan je zien welke bezorgers dit zijn?

Ga hiervoor naar: Bezorgersadministratie -> Overzicht -> Bezorgers

Vink de volgende twee functies aan:

• Inclusief Details
  • Alleen incompleet voor betaling

Klik vervolgens op de knop: “Toon Excel”

Je krijgt nu een download met alle bezorgers waar nog niet alle gegevens van compleet zijn.

Bezorgers een herinnering sturen.

Wist je dat Spread-IT automatisch bezorgers kan herinneren dat ze hun gegevens compleet moeten maken? Dit kan je doen door een herinnering in te stellen. Lees hiervoor het artikel: Een herinnering instellen