1. Home
  2. Relatiebeheer
  3. Een contactpersoon aanmaken

Een contactpersoon aanmaken

Contactpersoontype

Voordat je een contactpersoon kunt aanmaken, moet je eerst een contactpersoontype aanmaken. Hoe je dat doet leggen we uit in het artikel: Een contactpersoontype aanmaken.

Ga naar de pagina: “Contactpersoonbeheer”

Vul de onderstaande gegevens en kies het juiste contactpersoontype.
Selecteer de desbetreffende business-partner waarbij de contactpersoon actief is.

Klik vervolgens op toevoegen.

Gelukt

Je hebt een contactpersoon aangemaakt. Mocht je nog verdere vragen hebben, dan kun je contact met ons opnemen.

Bijgewerkt op 29/07/2020