1. Home
  2. Klachten
  3. Klachtrapportage printen

Klachtrapportage printen

Op de pagina klachtenoverzicht kan je op verschillende manieren de data exporteren. Via de knop: Exporteren (rechts bovenin) kan je kiezen voor de optie: Print rapportage. Deze rapportage wordt in Excel gedownload.

Via deze rapportage kan je bijvoorbeeld filteren op de bron van de klacht. Of kan je de opmerkingen zien die in het logboek ingevuld zijn onder de oplossing en response bezorger.

Indien je de module bezorgersadministratie gebruikt zal de rapportage ook gegevens van de wijk en bezorger bevatten.

Mocht je nog verdere vragen hebben, dan kun je contact met ons opnemen.

Bijgewerkt op 15/04/2020