Overeenkomst van Opdracht ondertekenen

Gegevens compleet

Voordat je de overeenkomst via het bezorgersportaal kan ondertekenen moeten eerst al je andere gegevens binnen zijn. Je kan dit controleren op de pagina: “Mijn gegevens”.

Controleer hier eerst of alles ingevoerd staat zoals je burgerservicenummer en je IBAN. Mocht je dat nog niet gedaan hebben, dan moet je dit eerst aanleveren. Hoe je dat doet leggen we uit in dit artikel: Een verzoek indienen.

Video: Overeenkomst ondertekenen

Stappenplan

Dashboardmelding: Bezorgovereenkomst ondertekenen

Als al je gegevens binnen zijn krijg je de volgende optie te zien in het dashboard:

Klik op deze link en je krijgt de overeenkomst van opdracht te zien.

Overeenkomst controleren

Op de Overeenkomst vind je al je ingevulde gegevens terug en krijg je te zien welke vergoeding je gaat ontvangen voor je bezorgwerkzaamheden. Controleer deze gegevens.

Handtekening zetten

Als alle gegevens op de overeenkomst kloppen kan je onderaan de pagina je plaats invullen en je handtekening zetten.

Handtekening Ouder/Voogd

Als je jonger dan 16 jaar bent dan moet je ouder of voogd ook een handtekening zetten, deze moet ook tekenen om de Overeenkomst rechtsgeldig te maken. Je ziet dan naast jou handtekeningvakje ook een handtekeningvakje voor je Ouder/Voogd.

Overeenkomst downloaden

Heb je alle stappen hierboven gedaan, dan kan je de overeenkomt voor je eigen administratie downloaden. Dat je doe je via de knop “Download overeenkomst”.

Overeenkomst indienen

Klik op de knop “Indienen” om de overeenkomst naar je verspreider te sturen.

Gelukt! Je hebt het de overeenkomst ondertekend

Je verspreider heeft je gegevens ontvangen en keurt deze gegevens goed of af. Je kan de status van je verzoek(en) terugzien op de pagina: “Verzoeken” in je bezorgersportaal

Bijgewerkt op 10/02/2021